Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Author

Categories

Share

Wanneer je voor het eerst een huisje koopt, een appartement huurt of sowieso wanneer je voor het eerst op jezelf gaat. Wordt het een opgave om van jouw huisje echt jouw huisje te maken. Je wilt er natuurlijk jezelf thuis voelen, je eigen er terug in herkennen en natuurlijk trots zijn op je eigen huisje. Dus wat ga jij allemaal jij allemaal in jouw interieur terug laten komen? Een paar must have items zijn natuurlijk altijd welkom. Maar welke items wil je sowieso in jouw interieur laten terug komen.

De standaard meubels.

Oké, dit is best wel logisch natuurlijk. De standaard meubels in huis hebben. Maar wat zijn eigenlijk de standaard meubels? Denk natuurlijk aan de eettafel, de eetstoelen, een bank, misschien nog wel een lekkere chill stoel, kasten en een salon tafel. Meubels die je natuurlijk in elk interieur terug ziet maar soms ook totaal anders wordt benut. Iedereen richt zijn interieur natuurlijk naar eigen smaak in. En zo zet de een een kast i de woonkamer en de andere in de keuken. Net hoe je het zelf natuurlijk fijn vindt en wat in jouw gedachten natuurlijk handig is. Gelukkig mag jij zelf bepalen hoe jij jouw woning gaat inrichten. Boffen wij allemaal eens even.

Accessoires om het af te maken.

Om het nou echt geheel eigen te maken is het natuurlijk belangrijk om de juiste accessoires in huis te halen om jouw woning echt jouw woning te maken. Denk aan leuke vazen, lampen, een vloerkleed en een leuke klok. Altijd handig om te weten hoe laat het is natuurlijk. Maar de wereld van woning accessoires is oneindig en je hebt gigantisch veel winkels waar je inspiratie op kan doen. Alleen dat al, inspiratie op doen voor jouw interieur. Daardoor kan je soms door de bomen het bos al niet meer zien. Wanneer je alleen al kijkt op Instagram en Pinterest verdwaal je al in de vele mogelijkheden om jouw woning in te richten. Hier kan je zelfs al de kluts in kwijt raken. Maar uiteindelijk heb je goed voor ogen wat jij in jouw woning allemaal terug wilt vinden. Maak bijvoorbeeld een lijstje. Dat kan je super goed helpen met wat jij allemaal wilt hebben en dan kan je gericht gaan winkelen. Want wanneer je niet gericht gaat winkelen, kom je met zoveel meer spullen thuis dan eigenlijk de bedoeling was. En dat is zonde natuurlijk.

Uiteindelijk wordt jouw woning geheel eigen. Want hoe het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Author

Share