Een origineel en leuk kraamcadeau

Het aanbod kan overweldigend zijn als je op zoek bent naar een uniek en leuk geschenk voor het kraambed. Want, zeg nou zelf, welke cadeau zegt nu echt: “Ik hou heel van jou, welkom op deze aarde” tegen dat schattige meisje of jongetje?

Een kraamcadeau is altijd welkom. Je kunt kiezen uit veel verschillende cadeaus, maar niet iedereen weet precies wat een leuk en origineel kraamcadeau is. Hieronder geef ik een aantal tips voor leuke en originele kraamcadeaus.

1. Kinderbadjas

Een badjas is altijd leuk om te krijgen en kan vaak ook nog wel gebruikt worden als je kindje wat ouder is. Er zijn verschillende soorten en maten badjassen verkrijgbaar, dus er is altijd eentje die past bij de smaak van mama en papa of de stijl van de babykamer. Er zijn ook leuke kinderbadjassen die bedrukt kunnen worden met de naam van dat lieve kereltje of meisje. Daarmee maak je je cadeau net wat specialer en laat je ook zien dat je er moeite in hebt gestoken. Met een kinderbadjas met naam kom jij in ieder geval goed voor de dag bij de kersverse ouder of ouders.

2. Rugtas kind

Bron: Kidslabel.nl

Een rugzak is ook altijd handig om te hebben. Het is een klein cadeau, maar kan wel veel voor je kleine betekenen. Een rugtas kind is speciaal gemaakt voor kleine kinderen en ziet er erg schattig uit. Ook kun je de naam bijvoorbeeld laten bedrukken van de kleine, is dat niet super cute? Er kunnen verschillende dingen in worden meegenomen, zoals speelgoed, eten of drinken, kleding of andere spullen die je nodig hebt voor de verzorging van die kleine. Zo heb je de belangrijkste spullen voor het kind in één tas en dan hoef je ook niet te zoeken in je eigen tas of koffer naar de spullen die je nodig hebt en je vergeet ook minder snel spullen. Het blijft handig op één plek! Een rugtas kind is dus ideaal!

Bron: Kidslabel.nl

3. Speelgoed

Speelgoed is altijd leuk om te geven én om als kind te krijgen. Er zijn zo veel verschillende soorten speelgoed verkrijgbaar, dat iedereen wel iets zal vinden waar het kind blij van zal worden. Er zijn speelgoedauto’s, poppenhuizen, puzzels, maar ook educatief speelgoed voor als ze wat ouder zijn. Let er wel op dat het speelgoed ook geschikt is voor de kleine dreumes. Lees dan ook altijd even voor welke leeftijden ze geschikt zijn.

4. Knuffel als cadeau

Knuffels zijn altijd een goede keus voor een kraamcadeau. Niet alleen zijn knuffels erg schattig, maar ze geven ook troost en bescherming als het kindje in bed ligt. Er zijn natuurlijk veel verschillende knuffels verkrijgbaar, ik raad dan ook aan om een knuffel te kopen die past bij de stijl van de kinderkamer.

Vorig artikelKoop een rollator met luchtbanden
Volgend artikelEen speekseltest voor cannabis: Hoe? Wat? Waar?
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!