Onze mening over HG tegen nare geurtjes

Author

Categories

Share

Onze mening over HG tegen nare geurtjes

We hebben allemaal wel eens schoonmaakmiddel gekocht waarvan de verwachtingen hoger waren dan het resultaat. Door producten van HG te kopen zou je hier niet bang meer voor te zijn, aldus HG. Wanneer je het schoonmaakproduct van HG gebruikt zoals dit op de verpakking staat beschreven, zou je het gewenste resultaat moeten bereiken. Of het nu om het verwijderen van olievlekken op je oprit gaat of om het verwijderen van vlekken uit je eetkamerstoelen. Ook wanneer je in het bezit bent van huisdieren heeft HG handige schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakmiddelen voor huisdierbezitters

Wanneer je een hond hebt komt de geur van natte hond in je woonkamer je vast en zeker bekend voor. Zeker wanneer je niet één, maar twee of meer honden hebt. Na een lange wandeling langs het strand of in het bos, gaan veel honden het liefst lekker in hun mand in de woonkamer liggen. Echter is de geur van natte hond vaak een indringende en vervelende geur. Zeker voor mensen die zelf geen hond hebben. Wij hebben ook een paar honden en hebben al van alles geprobeerd. Van het spuiten met deodorant tot het spuiten van toiletverfrisser en het neerzetten van geurstokjes op de vensterbank. Het hielp wel voor eventjes, maar na verloop van tijd ging de geur van natte hond toch weer ruiken. We probeerden op aanraden van onze vrienden een product van HG: HG alle nare geurtjes weg.

HG alle nare geurtjes weg

Ik moet eerlijk toegeven dat HG alle nare geurtjes weg best een ‘wondermiddel’ is. Dit omdat we al na het eerste gebruik van het middel vrijwel direct resultaat merkten. We konden vrij gemakkelijk de geur van natte hond uit onze woonkamer verwijderen. We probeerden het ook uit op andere plekken en wat bleek: het middel was effectief tegen allerlei andere nare geurtjes. Bijvorbeeld de muffe geur die we soms roken op de bovenverdieping omdat we in een wat ouder huis wonen. Het openzetten van alle ramen gaf niet altijd het gewenste resultaat. Door het gebruiken van HG alle nare geurtjes weg roken we na verloop van tijd niets meer van die muffe geur. We merkten ook dat het een goed middel is om een urinegeur uit een woonruimte te verwijderen. Onze zoon heeft twee jonge katten en die hadden zijn bank ondergeplast. Ook stonk de kattenbak best wel. Door de ruimte waarin de kattenbak staat te behandelen met HG alle nare geurtjes weg, roken we er snel niets meer van. 

Author

Share