Lekker winkelen voor de winter!

Heel langzaam aan stromen de winkelstraten weer vol, terwijl het eigenlijk nog niet is toegestaan in deze coronatijd. Nieuwe, goede en warme schoenen zijn toch belangrijk nu het weer winter wordt? Maar al maanden moeten wij ons beheersen, terwijl winkelen toch wel een van onze leukste bezigheden is. Winkel in en winkel uit, op zoek naar dat ontzettend leuke bloesje die je wilt dragen als je uit gaat. Of die ontzettend goede spijkerbroek in de uitverkoop omdat deze gewoon zo ontzettend lekker zit en het model is volgens de laatste modetrend. De gezelligheid in de stad of het winkelcentrum is ook waar we zo naar verlangen. Lekker een terrasje pakken en een kopje koffie drinken met je beste vriendin, of even lunchen met je moeder en bijkletsen over alle dingen die er gebeurd zijn. Daarna lekker winkelen in de winkelstraat waar je vele kledingzaken vindt, maar ook schoenenwinkels, de drogist of een cadeauwinkel. Kledingwinkels heb je in alle soorten en maten. Z heb je grote warenhuizen die alles verkopen, van ondergoed tot winterjassen. Maar ook die leuke kleine boetiekjes die een ander soort mode verkoopt. Dit is vaak wat exclusiever maar daarom zal je er niet zo snel ook iemand anders mee zien lopen. En vooral vrouwen zijn er gek op om even bij de juwelier langs te gaan, om te kijken of ze nog een mooie armband of een paar oorbellen kunnen scoren.

Gek op schoenen

Niet alleen vrouwen maar ook mannen zijn gek op schoenen. Het schijnt dat een vrouw gemiddeld 16-35 stuks thuis heeft staan. Maar hier hoort wel alles bij, dus ook het zomerslippertje, of die naaldhak die je maar één keer per jaar kan dragen. Een man heeft gemiddeld lang niet zoveel schoenen, maar geeft gemiddeld wel veel geld uit aan schoenen. Hij koopt liever een paar schoenen die er echt gaaf uitzien, en volgens de laatste mode, dan een paar goedkope schoenen. Ook is het belangrijk dat je de schoenen onder een spijkerbroek kunt dragen, maar ook onder een nette broek of pak.

Nieuwe collectie thuis verzamelen

Welke schoenen kun je aanschaffen voor je collectie? Ik denk dat iedereen wel een of twee sneakers op de plank heeft staan. Dan hebben de meeste vrouwen wel een hoge schoen of een winterlaarsje voor als het wat kouder is. Natuurlijk mag een schoen met een mooie hak ook niet ontbreken voor onder een rok of jurk. Een schoen met hak maakt vrouwelijk en sexy. En natuurlijk de sandaal of een paar zomerschoenen.

Vorig artikelOnze mening over HG tegen nare geurtjes
Volgend artikelRelaxen in jouw tuin? Dit mag niet ontbreken!
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!