Veilig op je tweewieler!

Droom je er al jaren van om lekker op je motor te scheuren door Europa, lekker met je haar in de wind en tussendoor overnachten in kleine hostels langs de weg? Wijn maken, helpen op de boerderij, of misschien rijd je wel meteen door naar Spanje of Portugal. Misschien wil je je alvast oriënteren wat je allemaal nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Of wellicht heb je al langere tijd een motor waar je op rijd maar ben je op zoek naar een betere verzekeringsmaatschappij. Bij Solomoto vind je de meest voordelige en tegelijkertijd ook verantwoorde verzekering voor je motor, waardoor je uiteindelijk zonder zorgen de weg op kunt en lekker kunt genieten van jouw mooie hobby. Want het is natuurlijk heerlijk, maar laten we niet ontkennen hoe belangrijk de veiligheid is, veiligheid gaat altijd voorop. 

Solo Moto

Solo Moto motor verzekering is in België de specialist op het gebied van motorverzekeringen, en de focus ligt dan ook alleen op motoren. Je hoeft geen verplichte combinatie te maken met je autoverzekering, wat uiteindelijk erg voordelig kan uitpakken. Zo kun je voor allebei apart de goedkoopste en beste verzekering kiezen. Een scherpe premie voor je motorverzekering, en met een veilig gevoel de weg op. Een BA verzekering kun je bij Solo moto al afsluiten vanaf €171,- per jaar! Dat is omgerekend nog geen 15 euro per maand, waarmee jij zonder zorgen en problemen de weg op kunt. Tel uit je winst! 

Berekenen

Het is handig om vooraf je premie te berekenen, zodat je weet waar je aan toe bent. Dit is namelijk niet bij elke motor hetzelfde. Ook zijn je schadevrije jaren een belangrijk onderdeel van de uiteindelijke premie die je moet betalen. Heb je nog nooit een ongeluk gehad? Dan zal je premie relatief een stuk lager uitvallen dan als je wel al eerder ongelukken hebt veroorzaakt. Wellicht zijn er meer zaken die invloed hebben op de hoogte van je premie. Zoals het bouwjaar van je motor, en hoeveel kilometers je gemiddeld per jaar zult maken. Bij Solomoto kun je gemakkelijk vooraf de verzekering motor berekenen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Dus neem een kijkje op de website, kies de premie die het beste bij jou past en stap op je motor om je aller wildste avonturen tegemoet te gaan en te genieten van elke dag van het leven. Zonder zorgen, met een verzekering bij Solo Moto!

Vorig artikelVerschillende soorten graszaden
Volgend artikel3 tips om beter in slaap te vallen
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!