Meer inkt voor uw geld met HP 364 XL huismerk cartridges

Iedereen kent het wel. Als je eenmaal een printer hebt, dan heb je opeens altijd wel iets wat geprint moet worden. Treintickets, een kaartje, een tegoedbon, een ticket, veel dingen moeten nog steeds fysiek geprint worden. Ook is het veel leuker om, als je iets aan iemand dat geeft, dat zelf te maken met een uitgeprint kaartje, briefje of bon. In de Albert Heijn kun je dan wel tegenwoordig je telefoon gebruiken voor je bonuskaart, maar het is nog steeds leuker om een giftcard fysiek te krijgen en niet een internetcode. Ditzelfde geldt ook voor printen! Helaas wordt dat wel steeds duurder. Zeker als je merk-printers hebt en de merk-cartridges moet kopen! Een groot deel van de prijs gaat puur naar het merk, en niet naar de productiekosten. Daarom vind ik het heel erg goed dat er steeds meer huismerk-alternatieven op de markt komen. Neem de HP 364 XL cartridges. Deze zijn heel duur. Een huismerkvariant scheelt je ontzettend veel geld!

 

De specificaties van de HP 364 XL cartridges

De huisvariant HP 364 XL cartridges schelen een hoop geld. Ze behalen dezelfde resultaten wat betreft printkwaliteit. Ook zijn ze perfect gemaakt om compatibel te zijn met de bijpassende HP printer. Er zit een chip in de huisvariant waardoor een hele reeks printers compatibel zijn!

 

De voordelen van een huismerkvariant HP 364 XL

Er zitten veel voordelen aan de huismerk variant van de HP 364 XL cartridges. Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Ze zijn aanzienlijk goedkoper dan de originele cartridges. Daarnaast bevatten de huismerk cartridges ook nog eens veel meer inkt! Zo krijg je en een lagere prijs, en meer inkt! Vanwege de chip werken ze gegarandeerd met verschillende HP printers. Mocht het toch niet naar behoren werken, dan hebben ze 2 jaar garantie. Daarnaast krijg je ook nog eens 100 dagen retourrecht. Ook worden ze heel snel geleverd, zo hoef je nooit meer door de regen naar de read-shop om cartridges te halen. 

 

Nu kan ik weer goedkoop lekker alles printen

Nu je alle voordelen weet van de huismerk HP 364 XL cartridges, dan weet je eigenlijk wel zeker dat je moet switchen. Probeer het op zijn minst even uit, want voor die prijs kan dat prima! Sinds ik ben geswitcht van originele naar huismerk cartridges kan ik niet meer zonder! Mijn printen is een stuk goedkoper geworden, terwijl de kwaliteit van de prints niet achteruit is gegaan! Dus de beste tip die ik kan geven voor het nieuwe jaar is: switch naar huismerk en bespaar jezelf veel geld en inkt!

Vorig artikelBaantjes die je vanuit huis kunt doen
Volgend artikelArbeidsmigratie
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!