Kleding voor de zomervakantie van dit jaar

pret

De scholen zijn al even uit en u heeft misschien een reis geboekt naar een heerlijk land. Naast het deel van de vakantie dat u buiten België gaat doorbrengen, is er ook vaak veel te doen in eigen land. Van leuke festivals tot uitjes naar pretparken en dagjes strand er is van alles dat u kunt doen. Bij elke activiteit hoort natuurlijk wel de juiste kleding. Er zijn vele dingen die u gewoon niet aan kunt op bepaalde plekken. Uiteraard helpen wij ook graag met tips voor outfits die wel bij de gelegenheid zullen passen. Bent u benieuwd, lees dan snel verder.

Op vakantie naar het buitenland

Als we naar een warm land gaan om te vertoeven, nemen we zeer graag onze meest zomerse spulletjes mee. Korte broeken. kleedjes en jumpsuits zullen de koffers vol maken. Let er wel op dat het land waar u heen zal gaan hier ook geen probleem mee heeft. In sommige landen hebben de mensen liever dat u meer gekleed gaat. Dat wil zeggen langere kleedjes tot over de knie of tot de enkels, lange broeken en geen blote schouders. Informeer daarom even goed voordat u de koffer zal inpakken. Dat zal een hoop stress op de bestemming gaan voorkomen.

Een dagje attractiepark

Gaat u een lekker dagje achtbanen uitproberen dan is het slim om lekker zittende kleding te dragen. Het hangt natuurlijk van het weer af, maar een langere sportbroek met een paar Balenciaga sneakers eronder doen het zeker goed, De balenciaga sneakers zijn fijn om lang in te lopen en de sportbroek voorkomt dat u ongemakkelijk met blote benen ergens zit. Ook is een rugtas niet verkeerd om mee te nemen.  Die zijn handig, omdat u dan niet constant met iets in de handen rondloopt. Kortom, een sportieve outfit is dan het beste om u in te kleden.

Festivals bezoeken

Veel mensen bezoeken in de zomer ook festivals in eigen land en vaak ook in Nederland. De kleding die  wordt gedragen is vaak kleurrijk en speels. Ook hiervoor zouden sportschoenen en goed idee zijn. Ook een paar korte enkellaarzen en een korte broek zijn perfect voor een festival. Eigenlijk is alles waar u lekker in kunt bewegen en urenlang op kunt staan goed. Wat u ook gaat doen deze zomer, de juiste outfit kiezen voor een gelegenheid is een must. Met de verkeerde kleding wordt genieten meteen een stuk lastiger om te doen.

Vorig artikelBob de bouwer is er niets bij zeg maar.
Volgend artikelTips voor een leuke zomer!
Mijn naam is Laura Dupois, 28 jaar en woon in het prachtige Antwerpen. Op een dag zag ik mijn kind spelen met appels, waarna hij deze voor zijn ogen hield. Op het moment dat ik dit blog begon, dacht ik alsmaar aan dit beeld. Vandaar de naam appelogen.be, het blog dat jou inspireert op het gebied van voeding, lifestyle en nog veel meer! Op appelogen.be draait het om jou en wil ik je inspireren met de nieuwste tips en trends, voornamelijk op het gebied van voeding. Er zullen regelmatig artikelen verschijnen die jouw op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkelingen in alle vlakken. Het draait niet alleen om voeding, maar ook om sport en lifestyle. Voor iedereen is er wat en draait het alleen om jou en het onderwerp, niet om mij! Wanneer je een idee hebt voor een bepaald onderwerp, laat het weten! Door samen een community te creëren, zullen we elkaar helpen. Door verschillende onderwerpen aan bod te laten komen, blijft het blog voor iedereen interessant. Vul snel het contactformulier in om jouw idee te delen!